: به کار گیری نمک رو کنترل کنین

: تلاش کنین عادت مصرف نمک رو کنار بذارین و خود رو به به کار گیری نمک روی سفره  عادت ندین به به کار گیری غذاهای بی نمک عادت کنین و مانع ایجاد مشکلات به وجود اومده به وسیله مصرف نمک در بدنتون شید چون مصرف  نمک خطر حمله قلبی و سکته رو در شما افزایش می ده به پیشنهادای متخصصین تغذیه در این مورد گوش بدین .

 محققان دانشگاه کنتاکی فهمیدن تغییرات ژنتیکی موجب می شه بعضی افراد تمایل بیشتری به مصرف چاشنیا مخصوصا نمک داشته باشن.

جنیفر اسمیت، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگه: «این افراد در حدود دو برابر بیشتر از محدودیت روزانه مصرف نمک که از طرف کارشناسان قلب پیشنهاد می شه، نمک مصرف می کنن.»

در این تحقیق دقیق شدن و فوکوس کردن بر ژن موسوم به TAS۲R۳۸ بوده. تغییرات این ژن موجب می شه قوه تشخیص فرد در مورد طعمای تلخ و تند بیشتر شه.

تحقیقات قبلی نشون دادن که افراد حامل این دسته از تغییرات ژنتیکی در TAS۲R۳۸ بیشتر از غذاهای سالم واسه قلب که مزه تلخ دارن مثل کلم بروکلی یا سبزیجات با برگای سبز تیره، دوری می کنن.

اسمیت تصمیم به آزمایش این موضوع داشت که ایا این ژن منجر می شه فرد از نمک بیشتری در رژیم غذایی اش استفاده کنه. مصرف بیشتر از اندازه نمک منتهی به بروز فشارخون بالا می شه که خطر حمله قلبی و سکته رو به دنبال داره.

تیم تحقیق رژیم غذایی ۴۰۷ نفر رو در منطقه دهاتی کنتاکی که دارای دو یا چند عامل پرخطر مریضی قلبی بودن بررسی کردن. محققان هم اینکه آزمایش ژنتیک رو روی شرکت کنندگان انجام دادن تا دریابند کدوم یکی حامل تغییر ژنی بودن.

به گفته اسمیت، «ما دریافتیم آدمایی که طعم تلخ رو بیشتر احساس می کردن ۱.۹ برابر بیشتر از دستورالمعلای مصرف سدیم یا نمک پیروی نمی کردن.»

پزشکان مصرف بیشتر از ۲.۳ گرم نمک رو در روز پیشنهاد نمی کنن.

به گفته محققان این گروه از آدما به خاطر این تمایل بیشتر به مصرف نمک دارن چراکه طعم نمک مزه تلخ بعضی غذاها رو می پوشونه.

مهر

منبع :

دسته‌ها: سلامتی

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *