: به کار گیری پنیر محلی غیر بهداشتی کلی ترین راه انتقال تب مالته

رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: جفت و جور پنیر محلی مخصوصا از عشایر که در شرایط غیر بهداشتی پنیر محلی رو فرآوری می کنن یکی از کلی ترین راه های انتقال تب مالته.

به گزارش خبرگزاری فارس از دیلم، عبدالحسین ناصری در نشست کمیته برون بخشی بیماریای مشترک آدم و دام شهرستان دیلم گفت: مصرف پنیر محلی می تونه یکی از مهم ترین راه های انتقال مریضی تب مالت باشه.

ایشون گفت: جفت و جور پنیر محلی مخصوصا از عشایر که در شرایط غیر بهداشتی پنیر محلی رو فرآوری می کنن یکی از کلی ترین راه های انتقال تب مالته.

ناصری اضافه کرد: با در نظر گرفتن افزایش موارد بروز تب مالت در شش ماهه اول امسال نسبت به پنج سال گذشته این نشست با حضور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان و واحدهای درگیر شبکه بهداشت و درمان به خاطر اتخاذ تصمیماتی واسه پیشگیری از مریضی تشکیل شده.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دیلم هم در این نشست گفت: تب مالت به عنوان یکی از مهم ترین بیماریای مشترک آدم و دام حساب شده و این مریضی همیشه از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار میگیره.

دکتر علی انگالی نژاد گفت: تماس مستقیم با بافتای حیوان آلوده مثل خون ، ترشحات رحمی و ترشحات جنین سقط شده و به صورت غیرمستقیم از راه مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی آلوده خصوصاً پنیر تازه ، خامه ،سرشیر و کره از راه های انتقال این مریضی به انسانه.

ایشون اضافه کرد: دوری از مصرف شیر غیرپاستوریزه، پنیر و بقیه لبنیات و گوشتای تایید نشده، به کار گیری وسایل محافظتی بدن مانند دستکش، محافظ چشم، پیش بند هنگام تماس با حیوانات یا گوشت و بقیه اجناس و هم اینکه واکسیناسیون داما از مهم ترین راه های پیشگیری از تب مالته.

در ادامه این نشست کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مقابله با بیماریا شبکه بهداشت دیلم در مورد پخش اپیدمیولوژیک مریضی تب مالت مثل جنس، سن، مکان و آمار موارد شهرستان در ۵ سال گذشته توضیحاتی ارائه دادن.

با در نظر گرفتن اینکه یکی از راه های انتقال مریضی تب مالت مصرف پنیر محلیه در این نشست مصوباتی واسه پیشگیری از بروز تب مالت در شهرستان دیلم به تصویب رسید.

.

منبع :

دسته‌ها: سلامتی

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *