استفاده دو تا سه بار غذای تند در هفته احتمال مرگ زودرس رو چارده درصد کم میکنه

تغذیه, روی خط خبرگزاریا

تحقیقات محققان دانشگاه هاروارد آمریکا نشون میده که استفاده دو تا سه بار غذای تند در هفته احتمال مرگ زودرس رو ۱۴درصد کم می کنه.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، تحقیقات روی ۵۰۰ هزار داوطلب چینی ۳۰ تا ۷۹ ساله نشون میده، احتمال مرگ زودرس آدمایی که در هفته یه یا دو روز غذای شامل ادویه تند استفاده می کنن، ۱۰ درصد کمتر از افرادیه که به غذاهای تند تمایل ندارن.

براساس این مطالعه هم اینکه، استفاده دو تا سه بار غذاهای تند در هفته، احتمال مرگ زودرس رو ۱۴ درصد کم می کنه.

مدیر این پروژه تحقیقاتی در مصاحبه خود گفته که رابطه مصرف غذاهای تند با طول عمر مشخصه ولی دلیل قطعی اون در پرده ای از ابهام قرار داره؛ ولی احتمال داده می شه که مصرف غذاهای پر ادویه و تند، به کاهش التهاب، بهبود تجزیه چربی در بدن و تغییر ترکیب باکتریای روده کمک می کنه.

در این تحقیقات اومده که بین فلفل قرمز تازه، ادویه فلفل، سس فلفل و روغن فلفل، ادویه فلفل و فلفل قرمز محبوبیت بیشتری داره و این ادویه در آسیا، به خصوص آسیای جنوب شرقی بیشتر استفاده می شه.

یکی دیگه از دلایل رابطه فلفل با افزایش سلامتی، آنتی اکسیدان های بالای این گیاه س. یافته های این تحقیقات در نشریه BMJ منتشر شده.

.

منبع :

دسته‌ها: سلامتی

0 دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *